Dual SIM Blog

Telefon törés – ki állja a kárt?

0

A legtöbben fel sem mérjük, hogy a mobiltelefonnal mekkora értéket teszünk nap mint nap kockára. A mobil ma a legtöbbször kézbe vett, legtöbbet forgatott használati tárgyunk. Zsebben, táskában hordjuk, asztalra dobjuk a kulcstartóval együtt, naponta százszor is elővesszük utcán, autóban, kávézóban, strandon egyaránt. Közben ez nem egy százforintos kulcstartó, hanem egy több tízezer, akár több százezer forintba is kerülő műszaki eszköz. Nincs a közelünkben még egy ilyen drága értéktárgy, mellyel ennyire mostohán bánnánk.

Dual SIM Blog Hívószám kijelzés beállítása

Hívószám kijelzés beállítása

0

Új telefont vettél, és nem működik a hívószám kijelzés? A barátaid nem veszik fel a hívásod, mert nem tudják, hogy Te hívod őket?
Bosszantó, főleg ha a szolgáltatónál engedélyezted a hívószám kijelzést a SIM kártyádhoz, és mégsem működik.

Mi lehet az oka?

A hívószám kijelzés az Androidos mobiltelefonokban külön beállítható, függetlenül attól, hogy a szolgáltatónál engedélyezted-e. Ez a funkció viszont remekül el van dugva, nehéz megtalálni.

Dual SIM Blog

Biztosítás telefonra – megéri?

0

Megszokott dolog, hogy az autónkra és a lakásunkra biztosítást kötünk, hiszen ezek a legdrágább vagyontárgyaink. Ma már köthetünk biztosítást telefonra is, de vajon megéri?

Az okostelefonunk a leggyakrabban használt személyes tárgyunk. Kutatások szerint az emberek többsége nem távolodik el 2 méternél messzebb a telefonjától. Biztosan Te is tapasztaltad már, milyen kényelmetlen érzés, amikor otthon felejted. Mintha egy testrészed hiányozna. Mivel az okostelefonunk folyton velünk van, könnyen érheti baj.

Dual SIM Blog

Online vásárlás mobilról, könnyedén

0

Volt idő, amikor a vásárlás fogalma kizárólag azt jelentette, hogy barátok, rokonok kíséretében nyakunkba vettük a várost és jelentős mennyiségű idő ráfordítása mellett, üzletről üzletre járva szereztük be, amire éppen szükségünk volt. Vannak olyanok, akiket a mai napig szórakoztat, ha saját maguk járnak utána egyes termékeknek, sőt, egyesek csak akkor bíznak a vásárlással kapcsolatos döntéseikben, ha az árut saját szemükkel láthatják, megtapinthatják, ki- vagy felpróbálhatják. Egyre többen vannak azonban, akik szívesebben intézik otthonuk kényelméből a vásárlást vagy pedig rábízzák magukat egy okos, diszkrét és bárhol elővehető kísérőre: a mobiltelefonra.

1 2 3 12