Dual SIM Blog

Telefon törés – ki állja a kárt?

0

A legtöbben fel sem mérjük, hogy a mobiltelefonnal mekkora értéket teszünk nap mint nap kockára. Ez a legtöbbször kézbe vett használati tárgyunk, közben valójában tízezer, akár több százezer forintba is kerülő műszaki eszköz. Nincs még egy ilyen drága értéktárgy, mellyel ennyire mostohán bánnánk.

Dual SIM Blog Hívószám kijelzés beállítása

Hívószám kijelzés beállítása

0

Új telefont vettél, és nem működik a hívószám kijelzés? Bosszantó, főleg ha a szolgáltatónál engedélyezted a hívószám kijelzést a SIM kártyádhoz, és mégsem működik. Mi lehet az oka? A hívószám kijelzés az Androidos mobiltelefonokban külön beállítható. Ez a funkció viszont remekül el van dugva, nehéz megtalálni.

Dual SIM Blog

Biztosítás telefonra – megéri?

0

Megszokott dolog, hogy az autónkra és a lakásunkra biztosítást kötünk, hiszen ezek a legdrágább vagyontárgyaink. Ma már köthetünk biztosítást telefonra is, de vajon megéri? Kiszámoltam Neked.

Dual SIM Blog

Online vásárlás mobilról, könnyedén

0

Volt idő, amikor a vásárlás fogalma kizárólag azt jelentette, hogy jelentős mennyiségű idő ráfordítása mellett, üzletről üzletre járva szereztük be, amire éppen szükségünk volt. Egyre többen vannak azonban, akik szívesebben rábízzák magukat egy okos, diszkrét és bárhol elővehető kísérőre: a mobiltelefonra.

1 2 3 13